Welkom bij Diëtistenpraktijk Eva Jonker!

Eten doen we allemaal, elke dag. Niet alleen omdat het moet, maar ook omdat we het lekker vinden. Maar eten kan soms ook zorgen voor stress en frustratie. Overgewicht, ondergewicht, allergieën, darmklachten, het zijn zaken waar we allemaal vroeg of laat mee te maken kunnen krijgen. Zou u graag willen dat eten niet langer een probleem voor u was, maar iets waar u volop van mag genieten? Dan bent u bij Diëtist Eva Jonker aan het juiste adres.


Als gediplomeerd diëtist geniet ik van de successen die ik met mijn cliënten boek, ongeacht hoe groot of hoe klein die zijn. Het gaat mij erom dat u zich fit en vol energie voelt zonder dat u allerlei lekkernijen tot taboe hoeft te verklaren. Iets dat niet mag, wordt tenslotte alleen maar aantrekkelijker, nietwaar? Genieten van eten is mogelijk zonder dat u zichzelf of uw gezin geweld aan hoeft te doen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door samen te kijken we waar u precies mee worstelt en een op maat gemaakt plan op te stellen om daar iets aan te doen. Een plan dat goed in uw dagelijks leven past en dat reële en haalbare doelen bevat.

 

Wilt u weer leren genieten van eten terwijl u zich gaandeweg ook nog fitter en gezonder voelt? Zet dan de eerste stap door vandaag nog contact op te nemen voor een afspraak bij Diëtist Eva Jonker. Samen gaan we ervoor zorgen dat het lukt!